ua ru
РЕСЕПШН +38 (067) 486 52 15

Заміський комплекс CAMPA

Відпочинок під Києвом

Відчути себе по-справжньому щасливим і сповненим сил можна лише добре відпочивши на лоні природи - вдало від шуму та міської метушні. А відпочити, провівши час яскраво та зі смаком, приємно та корисно подвійно!

Заміський клуб «CAMPA» - ідеальне місце для релаксу, яке поєднує в собі комфортне проведення часу. Вишукані страви італійської та європейської кухні, весела компанія друзів та близьких, а також всілякі активності та розваги на території клубу надовго залишать у Вас найнезабутніші враження!

Для тих, хто хоче затриматися в оточенні заміської тиші, ми пропонуємо комфортні номери готелю з вільним доступом до Wi-Fi. У номерах є все необхідне для Вашого затишку та відпочинку, а вранці Ви зможете насолодитися чудовим сніданком.

У просторих та стильних залах нашого комплексу можна не лише добре провести уїк-енд або вечір, а й відсвяткувати будь-яке свято. весілля, день народження чи корпоратив. Сучасний інтер'єр наших банкетних залів чудово підійде до будь-якого заходу. І ви, і ваші гості будуть у захваті від грандіозного свята містом!

У теплий сезон до послуг наших гостей літня зона відпочинку – басейн просто неба та простора мальовнича територія. Для веселої компанії любителів активного відпочинку чудово підійде волейбольний майданчик на піску та настільний теніс. А шанувальники захопливої гри великого тенісу оцінять наші тенісні корти як на свіжому повітрі, так і в критих приміщеннях. Ми запрошуємо на ігри в теніс як любителів цього чудового виду спорту, так і справжніх професіоналів.

Найменші гості нашого клубу із задоволенням зможуть побавитися на яскравому дитячому майданчику.

Заміський клуб «CAMPA» розташований дуже зручно – лише за 18 км. Києва у мальовничому містечку Буча. Зовсім поруч із комплексом знаходиться міський Бучанський парк. Місцеперебування клубу дозволяє легко дістатися до центру міста, а також повною мірою насолоджуватися тишею і мальовничою природою.

Події

У CAMPA запрацювали літні корти!

У CAMPA запрацювали літні корти!

Хоч війна в країні ще триває, нам потрібно рухатися вперед. Маленькими кроками нам вдалося відновити після бомбардування роботу нашого заміського клубу.

23 травня 2022
HELEN DORON ENGLISH TENNIS CAMP запрошує дітей від 7 років в англомовний табір

HELEN DORON ENGLISH TENNIS CAMP запрошує дітей від 7 років в англомовний табір

HELEN DORON ENGLISH TENNIS CAMP запрошує дітей від 7 років в англомовний табір

21 лютого 2022
Підвищення цін на оренду кортів

Підвищення цін на оренду кортів

Шановні гості нашого тенісного клубу Campa! У зв'язку з підвищенням цін за комунальні послуги, з 11.01.22 змушені підвищити ціни за оренду кортів.

10 січня 2022